Καλώς ήλθατε στο koliri84





Ένα μπλογκ με άξονα το ποδήλατο

Πρόσφατα δημιούργησα και μια πιο λειτουργική έκδοση: koliri84.weebly.com (alternative address)

Contact: takstef@yahoo.com

Όλες οι διαδρομες

Στα παρακάτω link θα βρειτε ολες τις διαδρομες ομαδοποιημένες σε φακέλους σε μορφή αρχείων kml. Τα αρχεία τα ανοίγετε με το Google Earth   στον υπολογιστή σας, ενώ για το κινητό ή το tablet χρησιμοποιείστε  μία από τις πολλές εφαρμογές που υπάρχουν στο Google Play store. Προσωπικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή Maps.Me,την Orux Maps καθώς και την Locus Maps.
Αναλυτικότερες πληροφορίες για την χρήση των αρχείων Kml εδώ.
Όταν ανοίξετε ένα kml στο earth μπορειτε να δειτε χιλιομετρα και προφιλ ανυψωσης  κανοντας δεξι κλικ στο ονομα της διαδρομης στο  πλευρικό πανελ στα αριστερά . Ελπιζω να σας φανουν χρησιμες οι πληροφοριες και να κανετε πιο πολλα χιλιομετρα απο εμενα!

https://drive.google.com/folderview?id=0B1DWu_QMFa5YZjEzN2QzMDEtNjBjMy00YjgxLWJmNzAtMzY5Yjk3MmQ0YjJk&usp=drive_web (ολες οι διαδρομές)


https://drive.google.com/folderview?id=0B1DWu_QMFa5YOThkOWQ0YmQtZDQ5Yy00NjMwLTk4ZWYtYzA1NjA3MzQxNzEz&usp=sharing
(διαδρομες για βουνο)

https://drive.google.com/folderview?id=0B1DWu_QMFa5YNWUzNGZhN2QtNDViOC00MTM2LTljODYtM2RjM2RkZTc0MmU1&usp=sharing
(διαδρομές για κούρσα/δρόμο)


Τις διαδρομές mountain τις επισημαινω μεσα σε παρενθεση στο τέλος . Oι υπόλοιπες ειναι δρόμου.

Για να κατεβάσετε τα αρχεία kml  απλά κάντε κλικ στο όνομα της  διαδρομής που σας ενδιαφέρει, έπειτα πατήστε στο "File" πάνω αριστερά και επιλέξτε "download".

Για τις διαδρομές συνοδευμένες από φωτογραφικό υλικό και σύνδεσμο για το mapmyride, κάντε κλίκ στο παρακάτω λινκ:
http://koliri84.blogspot.nl/p/blog-page.html

Και τρεις καταγραφές οθόνης με ολες τις διαδρομες για να εχετε μια γενικη αποψη του χωρου που κινουνται/μαι.








Καλα χιλιομετρα!



7 σχόλια:

  1. Είναι τρομερό αυτό που έκανες/κάνεις!

    Επειδή έχω κι εγώ τέτοιους καημούς (με διαδρομές με το ποδήλατο), καταλαβαίνω πόσα πολλά μπορεί να σου προσέφερε αυτό. Εγώ πάλι είμαι λίγο πίσω στο πόσο συχνά βγαίνω για διαδρομές λόγω έλλειψης εκγύμνασης (και μικροτραυματισμών).

    Να 'σαι καλά και καλή συνέχεια!!! Σε ευχαριστώ θερμά για την ανάρτηση των διαδρομών σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαρτογράφησα και ανέβασα εδώ τις διαδρομές για άτομα σαν και σένα, που αγαπούν το ποδήλατο, τη φύση και τον αθλητισμό. Να σαι πάντα γερός και να βολτάρεις με την πρώτη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eisai theos, 8a er8ei h kopela mou apo amerikh kai eimaste kai oi duo kaloi podhlathstes kai den hxera pou na pame. euxaristw poly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πραγματικά αξιόλογο αυτό που έκανες και τι ότι το μοιράζεσαι μαζί μας δείχνει ήθος.Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να το έκανα και εγώ αυτό αλλά έχω πολύ δρόμο για να φθάσω σε τέτοιο επίπεδο.Συγχαρητήρια πάντως και πάντα τέτοιες αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πραγματικά αξιόλογο αυτό που έκανες και τι ότι το μοιράζεσαι μαζί μας δείχνει ήθος.Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να το έκανα και εγώ αυτό αλλά έχω πολύ δρόμο για να φθάσω σε τέτοιο επίπεδο.Συγχαρητήρια πάντως και πάντα τέτοιες αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1000 ευχαριστουμε για την αξιολογη προσπαθεια! Αυτα μαζι με το gps λυνουν χερια! Μακαρι να ειχα και ατομα να πηγαιναμε μαζι αλλα δεν ξερω σχεδον κανενα που να εχει τη θεληση να ανεβει το παναχαικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολλά άτομα που ψάχνουν παρέα για το Παναχαικό. Πρόσφατα δημιουργήσαμε μία ομάδα ποδηλατών βουνού με τον τίτλο Λ.Ο.Π.Π (Λέσχη Ορεινή Ποδηλασίας Πάτρας). Τσέκαρε τη σελίδα στο facebook. Οργανώνονται συχνά αναβάσεις στο βουνό.

      https://www.facebook.com/groups/palta13/?fref=ts

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Πρόσφατα

Recent Posts Widget

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πνευματικά δικαιώματα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.