Καλώς ήλθατε στο koliri84





Ένα μπλογκ με άξονα το ποδήλατο

Πρόσφατα δημιούργησα και μια πιο λειτουργική έκδοση: koliri84.weebly.com (alternative address)

Contact: takstef@yahoo.com

η αλήθεια του σύμπαντος (μέχρι τώρα...)

Υπάρχει ένα καταπληκτικό ντοκυμαντέρ με τον Stever Hawking όπου
περιγράφει και εξηγεί το πώς είναι δυνατό το σύμπαν να προέλθει μέσα από το "τιποτα". Πως είναι δυνατό "κάτι " να προέλθει από το "πουθενά" από το απόλυτο "τίποτα"να "υπάρξει" για κάποια μιλισεκοντ του μιλισεκοντ και να εξαφανιστεί πάλι!


 Αποδεικνύεται που λέτε, (μέσα από πειράματα) ότι από το τίποτα μπορεί να προέλθεί κάτι, χωρίς ταυτόχρονα να παραβιάζονται οι νόμοι της φυσικής!!!


Παρακάτω θα βρείτε ένα λινκ με το ντοκυμαντερ σε μορφή mp3. Ακούστε μετά το 30ο λέπτό το παράδειγμα με τον καφέ , την ανάλυση, την σημασία της κβαντομηχανικής και τα υποατομικά σωματίδια και το συμπέρασμα.
 Εκεί είναι όλο το ζουμί και φυσικά μέχρι και το τέλος όπου δίνει ΄ρεστα.
 Το μετέτρεψα σε mp3 για να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στα λόγια και όχι στα εφέ (και να το ακούμε πριν κοιμηθούμε για να το απομνημονεύσουμε..χεχε)

το λινκ: https://docs.google.com/open?id=0B1DWu_QMFa5YQXU3RHNoamxVakU

και εδώ το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=WQhd05ZVYWg&feature=player_embedded

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Πρόσφατα

Recent Posts Widget

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πνευματικά δικαιώματα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.