Καλώς ήλθατε στο koliri84





Ένα μπλογκ με άξονα το ποδήλατο

Πρόσφατα δημιούργησα και μια πιο λειτουργική έκδοση: koliri84.weebly.com (alternative address)

Contact: takstef@yahoo.com

Ωλενός

Μια ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του Ερυμάνθου. Είχα καλή παρέα και αρκετή βοήθεια για να τα βγάλω πέρα.. (ευχαριστώ Ελένη για το ματσουκακι! Είσαι και γ.μω τα παιδιά). Γελάσαμε, φωτογραφηθήκαμε και το κατα-ευχαριστηθήκαμε. Ο καιρός ήταν σύμμαχος και μόνο όταν είχαμε γυρίσει πλέον στο χωριό Μίχας άρχισε ένα ψιλόβροχο.
 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Έμαθα αρκετά πράγματα σήμερα. Την επόμενη φορά θα έχω, πλέον, εμπειρία χεχε.
 Και να μην παραλείψω ότι έφτασα πρώτος στην κορυφή....τρομάρα μου, τσ τσ :))

Ακολουθούν οι περισσότερες φωτογραφίες απο αυτές που τράβηξα. Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω τόσες πολλές φωτογραφίες σε μία δημοσίευση αλλά ήθελα να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

                                    (κάντε κλικ στην 1η φωτογραφία για ευκολότερη προβολή)






















































































































1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας

Πρόσφατα

Recent Posts Widget

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πνευματικά δικαιώματα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.